Frankrijk is een heel mooi land en ligt daarnaast ook nog eens lekker in de buurt. Je kunt er gemakkelijk heen reizen met de auto. Dit geeft je veel vrijheid, want zo bepaal je zelf hoelang je op een plek blijft en kun je er altijd nog wat extra dagen aan vastplakken wanneer de plek je bevalt. In deze blogpost geven we je tips over de beste plekken om een stacaravan te huren in Frankrijk, ook lees je iets over campings in Luxemburg. Wat wordt jouw volgende bestemming?

Ontdek de natuur vanuit een luxe stacaravan

Ben jij op zoek naar leuke bestemmingen voor jouw volgende reisjes? In Frankrijk is het volop mogelijk om een stacaravan te huren op de meest leuke plekken! Wil jij een stacaravan huren Frankrijk? Dit is bijvoorbeeld mogelijk in Ardèche, Bretagne, Provence & Dordogne. Zelf kies je hoe duur of goedkoop jouw volgende tripje wordt. De caravans huur je in allerlei soorten, maten en verschillende prijsklassen. Zo is er altijd wel een camping te vinden die precies bij je wensen aansluit. Frankrijk is een land van vele gezichten. Weet jij al welke omgeving jou het meeste aantrekt? Natuurlijk is het ook mogelijk om op meerdere plekken te verblijven tijdens je vakantie. Frankrijk is een geliefd vakantieland voor vele vakantiegangers, zo hebben veel campings tegenwoordig ook allerlei extra voorzieningen zodat het je aan niets ontbreekt. Stacaravans zijn geliefd bij veel mensen omdat ze over eigen sanitair beschikken. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer je kinderen nog jong zijn. Ook zijn er veel luxe stacaravans beschikbaar. Zo hoef je minder spullen mee te slepen en houd jij meer ruimte over voor bijvoorbeeld de hond. Want op sommige campings is het ook gewoon mogelijk om je viervoeter mee te nemen. Let hier wel eerst op voordat je zomaar een accommodatie boekt.

Vier je volgende vakantie in Luxemburg

Daarnaast kun je ook naar Luxemburg voor verschillende leuke campings. Het land is lekker compact, maar dit betekent niet dat er niet genoeg keuze is aan leuke campings Luxemburg! Kies zelf of je in je zoektocht wilt kijken naar schattige, kleinschalige accommodaties of dat jij liever verblijft op een groter opgezette camping met alle nodige voorzieningen. In Luxemburg kun je bij uitstek de mooie natuur komen bewonderen. Mede hierom komen veel mensen steeds terug naar het land. Zo kun je je camping boeken vlak bij de Ardennen. Het is hier een stuk minder druk dan bij de Vlaamse Ardennen. Bij uitstek ideaal voor het maken van mooie wandelingen of fietsroutes. Wil jij wat meer leven opzoeken tijdens je trip? Bezoek dan de historische steden zoals Vianden, Beaufort en Luxemburg Stad.