Er wacht een nieuw paar schoenen op jou. Hoe ik dat weet? Simpel: het najaar komt eraan en jij hebt voor iedereen cadeaus in gedachte, behálve voor jezelf. Zit ik een beetje goed? Kortom, alles wat jij deze feestdagen nodig hebt is een duwtje in je rug, én de nieuwe schoenencollectie van Mason Garments. Mason Garments dames, wellicht? Of wellicht een paar schoenaccessoires die je al zo lang wil, ook van MG?

Mason Garments voor dummies 

Ik hoor je denken; ‘vanwaar Mason Garments?’ Het is al een tijdje mijn favoriete schoenenmerk, en ik wil hem graag met je delen. Het eerste wat zo tof is aan een schoenenmerk als MG, is de toewijding aan comfort. Dat klinkt wellicht logisch en als het eerste waar een schoenenmerk aan zou moeten denken, maar net zoals in de rest van modeland schiet het daadwerkelijke draagcomfort van de klant er nog weleens bij in. Een schoenenmerk dat een van de kernwaardes van het bedrijf vormt rondom het idee dat de schoenen lekker moeten zitten en de drager een gevoel van comfort en gemak moeten bieden, is al een prima schoenenmerk in mijn boekje. De schoenen hebben vaak dikkere zolen en de gestructureerde ontwerpen bieden steun voor bijna ieder type enkel. 

Erop én eraan 

En dát is niet eens alles; schoenen kunnen wel lekker zitten, dat is heel fijn, maar zijn ze ook nog eens mooi? Ook daar heeft MG een simpel antwoord op: ‘Jazeker!’ De schoenen van MG zitten qua uiterlijk ergens tussen hippe sneakers en sportschoenen in, met hun moderne lijnen, interessante ontwerpen en vaak monochrome paletten. Juist de samenwerking tussen de opvallende ideeën die duidelijk in de ontwerpen naar voren komen, met de rustige, minder opvallende kleuren, creëert schoenen die altijd zullen opvallen maar tegelijkertijd ook je outfits en de details van je accessoires zullen laten schitteren. Schoenen die dus ondersteunen, zowel letterlijk als in modieuze zin. En MG maakt het óók nog eens een punt om hun schoenen zo toegankelijk en hierom ook betaalbaar mogelijk te maken, natuurlijk rekening houdend met de materialen die er worden gebruikt.

 

Mason Garments is lekker bezig, dat is de korte versie van dit artikel. Een paar schoenen van dit schoenenmerk, dat zich dus zowel bezighoudt met comfort als mode als betaalbaarheid, zou zeker niet misstaan in jouw kast deze winter. Doe jezelf dus een plezier en winkel deze feestdagen ook even voor jou!