Soms is het tijd om iemand te verrassen met een mooi cadeau. Of het nou voor een verjaardag is of om iemand te bedanken het maakt allemaal niet uit. Dit is een mooie gelegenheid om iemand even duidelijk te maken hoeveel die persoon voor jou betekent. Je bent waarschijnlijk lang bezig geweest om een prachtig cadeau te vinden en als dit dan eindelijk gelukt is moet je dit cadeau in gaan pakken. Het is zonde om een mooi cadeau dan saai in te pakken en daarom is het altijd leuk om nieuwe manieren te vinden die jou kunnen helpen bij het leuk inpakken van een cadeautje. Om jou hierbij te helpen hebben wij een aantal leuke tips die een saai ingepakt cadeau om kunnen toveren in een echt mooie verrassing. 

1. Zorg voor een mooie verpakking

Om te beginnen moet je een goede basis hebben. Het kan namelijk erg leuk zijn om een mooi bakje of zakje te kopen waar het cadeau in gedaan kan worden. Zo kun je papieren zakjes kopen als je bijvoorbeeld een mooi sieraad cadeau geeft of plastic doosjes voor een zelfgemaakt cadeau. Denk dus even goed na over de basis verpakking en hoe je graag wil dat dit eruit komt te zien. Door middel van een mooie verpakking ziet alles er meteen een stuk strakker uit. Ook kun je bijvoorbeeld bepaalde doosjes heel goed gebruiken om iemand op het verkeerde been te zetten. Zo kun je iemand nog langer in spanning houden over wat nou precies in de verpakking zit.

2. Denk aan leuke stickers

Vervolgens kun je een cadeau altijd erg leuk versieren met bijvoorbeeld mooie sticker. Ga op zoek naar mooie kleuren die leuk bij elkaar passen en plak alles helemaal vol. Laat op deze manier echt zien dat er tijd in het cadeau zit. Niet alleen het cadeau zelf laat zien hoeveel tijd jij bezig bent geweest om iets uit te zoeken, maar ook de verpakking geeft dit al weg. Neem dus echt even goed de tijd om alles helemaal mooi en vrolijk aan te kleden met allemaal stickers. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van een mooie strik om het cadeau helemaal af te maken.

3. Geef het een persoonlijke touch 

Als laatst is het altijd leuk als je het cadeau persoonlijk maakt. Het kan natuurlijk dat het cadeau dat je geeft zelf gemaakt is. Hoe leuk is het dan als jij ook een persoonlijke touch geeft aan de verpakking. Zo kun jij zelf je eigen inpakpapier tekenen of je schrijft allemaal leuke grapjes op de buitenkant. Verzin iets om die ander even aan het lachen te krijgen en zorg dat niet alleen het cadeau geslaagd is, maar ook de verpakking.