Als je vaak producten moet opsturen zoals kalenders, kaarten of posters, dan is het belangrijk dat deze aankomen zonder vouwen of kreuken. De beste optie is dan om gebruik te maken van kartonnen kokers. Hiermee is het namelijk mogelijk om deze producten gemakkelijk op te sturen, zodat je zeker weet dat ze op de juiste manier op locatie aankomen. Zulke kokers zijn ook handig als je producten moet versturen die eigenlijk niet in dozen of enveloppen passen. Je kunt deze kokers overigens vaak bestellen in verschillende vormen. Zo zijn er ronde kokers, kokers in een driehoek vorm of bijvoorbeeld vierkante kokers. Dit kan verschillen per bedrijf, dus bekijk de desbetreffende webshop welke kokers zij verkopen. Heb je geen kokers nodig maar kraftpapier?

Kraftpapier

Kraftpapier komt altijd van pas als je op zoek bent naar het juiste materiaal om verzendingen te beschermen. Kraftpapier is bruin, en geeft net een beetje extra bescherming. Hierdoor weet je zeker dat het product heel aankomt op locatie. Je kunt dit papier in verschillende afmetingen bestellen, zodat het geschikt is om elk product goed mee te verpakken. Vaak is het mogelijk om hiervan rollen te bestellen, maar ook losse vellen. Het is maar net wat je handig vindt. Uiteraard is het aan te raden om een voorraad te bestellen, zodat je altijd genoeg in huis hebt. Zeker als je hier dagelijks gebruik van maakt is dat belangrijk. Heb je andere producten nodig om pakketjes mee te versturen?

Pakketten versturen

Om pakketten zo veilig mogen op te sturen via de post, zijn er vaak meerdere producten nodig. Zo heb je verschillende soorten enveloppen, of bijvoorbeeld verzendzakken. Verstuur je veel breekbare spullen? Dan zijn luchtkussen enveloppen niet te missen. Door het luchtkussen aan de binnenkant blijven de breekbare spullen heel tijdens de verzending. Verstuur je juist kleding? Dan zijn verzendzakken aan te raden, die je vaak transparant kunt bestellen of in kleur. Ook is het mogelijk om bepaalde labels te laten maken, met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Dit ziet er netjes en professioneel uit wanneer je deze labels op het pakketje bevestigt. Alle verpakkingen om verzendingen veilig mee te versturen, zijn vaak ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om producten in de juiste verpakkingen te versturen. Kom je er niet helemaal uit welke verpakkingen geschikt zijn voor jou? Neem dan even contact op met het desbetreffende bedrijf zodat ze je kunnen helpen!