In huis wil je tot rust kunnen komen, al helemaal als het om de badkamer gaat. Daar ben je immers kwetsbaar en was je alles van de dag van je af. Dat mag best een comfortabele ruimte zijn die voor rust zorgt. In deze blog vertel ik je hoe je die ruimte in huis nog fijner kan maken. Lees je mee?

Schoon en opgeruimd

Allereerst is het belangrijk dat je jouw badkamer opgeruimd houdt, en niet alleen optisch, het moet ook echt schoon zijn. Het is immers niet heel relaxed als je constant overal viezigheid ziet wanneer je jezelf juist aan het wassen bent. Houdt de boel dus schoon. Door dit iedere dag bij te houden en wekelijks met een sopje erdoorheen te gaan, zorg je dat het altijd prettig vertoeven is in de badkamer en hoopt het opruimwerk zich niet op.

Iets van je dromenlijstje

Uiteraard mag je ook best eens iets van je dromen toevoegen aan je badkamer. Dit kan iets groots of kleins zijn. In het geval van iets groots kan het zo zijn dat een verbouwing nodig is. Misschien heb jij altijd al een bad in huis gewild. Als daar nu de tijd en het budget voor is, is het tijd om dat te realiseren. Ga ervoor!

Ruimte voor je spullen

Sowieso zal het je misschien verbazen wat je mist in je badkamer. Kleine dingen kunnen al het verschil maken. Zo kan een ruim handdoekrek heel erg prettig zijn en wellicht wil je ook een haakje aan de muur of de deur zodat je jouw badjas fatsoenlijk op kan hangen. Je mist het niet, totdat het er is!

Alle comfort

En ook wat betreft het comfort zit het hem vaak in de dingen die ons niet eens opvallen. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarming onder de tegels of een mooie design radiator badkamer. Zo wordt het nog prettiger in de badkamer en ziet de ruimte er ook nog eens mooi en stijlvol uit.

Tijd en rust

Als laatste is het belangrijk om te onthouden dat je een ruimte zo groots of mooi kan inrichten als je wilt, maar dat het nog steeds een kwestie is van de kwaliteit van de tijd die je in de ruimte doorbrengt die de toon zet voor de badkamer. Neem je tijd als je na een lange dag de boel wast en reinigt en kamt, het is ook tijd voor jezelf en daar mag je best van genieten.