Je kent het wel, je wilt een weekendje weg boeken naar hotels Nederland maar krijgt het niet voor elkaar om bij het goedkoopste hotel te komen. Daar ben je niet de enige in en veel mensen hebben daar tegenwoordig moeite mee. Het is tegenwoordig ook moeilijk met tientallen verschillende vergelijkingswebsites op het internet. Je zit door de bomen het bos niet meer. Een aantal handige tips voor het kiezen van een hotel waarbij je goedkoper uit bent.

 

Zorg ervoor dat je je hotel zo vroeg mogelijk boekt

Ben je vroeg bij het boeken van een van de hotels nederland? Dan kun je rekenen op flinke kortingen. Het advies luidt daarom ook om zo vroeg mogelijk je hotel te boeken op internet. Veel vergelijkingswebsites en hotels bieden namelijk een vroegboekkorting aan. Het kan zijn dat je te laat bent voor deze korting. Dan luidt het advies om zo laat mogelijk je hotel te boeken. En dan het liefst nog op de dag zelf. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 60%. En dat klinkt toch als muziek in de oren?

 

Boek je hotel in incognito mode

Heb je uiteindelijk je ideale hotel gevonden op internet? Zoek hetzelfde hotel dan ook even op in incognito mode. Door in deze mode te zoeken op vergelijkingswebsites kan het zo zijn dat je net even iets goedkoper uit bent. De website gebruiken namelijk cookies om jou persoonlijke aanbiedingen te kunnen geven. 

 

Laat je gekozen hotel vergelijken met Trivago

Is het zo dat je na lang zoeken je ideale hotels duitsland hebt gevonden op bijvoorbeeld Booking.com? Dan is het advies om ook even naar Trivago.nl te surfen. Trivago is een speciale website die verschillende boekingswebsites met elkaar vergelijkt. Zo kun je controleren of het hotel dat je wilt boeken ook daadwerkelijk het goedkoopst is. Je wilt voorkomen dat je teveel gaat betalen. 

 

Lees veel recensies door van hotel waar je interesse in hebt

Wat belangrijk is tijdens een hotel boeken via internet zijn de recensies. Bij de meeste vergelijkingswebsites kunnen gebruikers een recensies over het hotel schrijven. En heel veel gebruikers doen dat. Door de recensies goed door te lezen kun je een beetje inschatten hoe het met de kwaliteit van het hotel zit. Ziet alles er netjes uit, zijn er genoeg faciliteiten en is de service goed. Allemaal belangrijk om van te voren al een beetje te weten wat je van het betreffende hotel kunt verwachten.